voor 16:00 uur besteld = morgen in huis max 48 uur
  Klantenservice: 085 01 63 33 1

Varken

Varkenshaas in champignonsaus met een groentemix en gebakken aardappelen

  • 500 gram

7.50

- +

Ingredienten

Groenten in wisselende verhoudingen 28% (bloemkool, erwten, wortelen, romanobonen), gebakken aardappelblokjes 26% (aardappel, zonnebloemolie, kruiden, zout, knoflook, specerijen, dextrose), varkenshaasmedaillon 18% (varkensvlees, dextrose, water, zout, gekaramelliseerde suiker, zuurteregelaar: glycine en natriumglycinaat), water, champignons 9%, ROOM 2%, uien, plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, in wisselende verhoudingen), BOTER, volleMELKpoeder, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, peterselie, groentebouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, specerijen), zout, knoflook, tijm, peper.

Allergenen

- Gluten - Melk - Lactose - Selderij

Voedingswaarden (per 100 gram)

  • Energie419 KJ (100 kcal)
  • Vet4,7 gram
  • Waarvan verzadigd1,4 gram
  • Koolhydraten8,5 gram
  • Waarvan suikers 1,4 gram
  • Vezels1,7 gram
  • Eiwitten5,1 gram
  • Natrium0,23 gram
  • Zout0,59 gram

Bereiding

Stap 1

Haal de maaltijd uit de vriezer en prik een aantal gaatjes in de folie. Dit helpt de stoom te ontsnappen en zorgt voor gelijkmatige verwarming.

Stap 2

Plaats de maaltijd in de magnetron. Stel de magnetron in op een gemiddeld vermogen (ongeveer 600-800 watt) en verwarm gedurende 8-12 minuten. Dit kan variëren afhankelijk van het vermogen van je magnetron en de grootte van de maaltijd. Raadpleeg de verpakking voor specifieke instructies.

Stap 3

Nadat de verwarming is voltooid, voorzichtig de hete verpakking uit de magnetron halen (gebruik ovenhandschoenen of een handdoek om je handen te beschermen).

Stap 4

Schep de inhoud voorzichtig op een bord en zorg ervoor dat alle delen van de maaltijd goed verspreid zijn.

Stap 5

Laat het een minuutje afkoelen voordat je ervan geniet. Eet smakelijk!

Trending maaltijden

Bekijk het assortiment