Ingredienten
Mie gekookt 34% (water, harde TARWEgriesmeel), varken 15% (varken, ketjap (melasse, water, plantaardig eiwit (SOJA, maïs), zout, SOJABONEN, TARWE, azijn), raapolie, water, bruine basterdsuiker, MELKeiwit, zout, dextrose, glucosestroop, specerijenextr., rookaroma, antiox.: natriumascorbaat, natriumcitraten, conserveermiddel: natriumacetaten, stabilisator: carrageen, emulgator: xanthaangom), water, ketjap manis 7% (suikerstroop, water, SOJABONEN, geroosterde TARWE, moutextract (GERST), azijn, rode wijnextr., gistextr.), uien, omelet 4% (EI, water, koolzaadolie, zetmeel, zout, geconc. citroensap), prei, witte wijn, zonnebloemolie, witte kool, paprika, SOJABONEN, TARWE, zout, alcohol, suiker, kandijstroop, kleurstof: ammoniakkaramel, tomaten, azijn, extr. van kruiden en specerijen (SELDERIJ), gemodificeerd zetmeel, groentebouillon (zout, gistextr., zetmeel, zonnebloemolie, groente-extr. (SELDERIJ, ui, tomaten, wortel), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), sambal 0,5% (rode chilli, zout), citroensap uit sapconc., knoflook, gember, maltodextrine, zetmeel, groentepoeders (prei, wortelen, uien), koolzaadolie, kruiden en specerijen (SELDERIJ), spinazie.
Allergenen
- Gluten - Eieren - Melk - Lactose - Soja - Selderij
Voedingswaarden (per 100 gram)
- Energie561 KJ (133 kcal)
- Vet4,4 gram
- Waarvan verzadigd0,6 gram
- Koolhydraten17,8 gram
- Waarvan suikers 7,2 gram
- Vezels0,7 gram
- Eiwitten5,3 gram
- Natrium0,55 gram
- Zout1,37 gram
Bereiding
Stap 1
Haal de maaltijd uit de vriezer en prik een aantal gaatjes in de folie. Dit helpt de stoom te ontsnappen en zorgt voor gelijkmatige verwarming.
Stap 2
Plaats de maaltijd in de magnetron. Stel de magnetron in op een gemiddeld vermogen (ongeveer 600-800 watt) en verwarm gedurende 8-12 minuten. Dit kan variëren afhankelijk van het vermogen van je magnetron en de grootte van de maaltijd. Raadpleeg de verpakking voor specifieke instructies.
Stap 3
Nadat de verwarming is voltooid, voorzichtig de hete verpakking uit de magnetron halen (gebruik ovenhandschoenen of een handdoek om je handen te beschermen).
Stap 4
Schep de inhoud voorzichtig op een bord en zorg ervoor dat alle delen van de maaltijd goed verspreid zijn.
Stap 5
Laat het een minuutje afkoelen voordat je ervan geniet. Eet smakelijk!





