Ingredienten
Rijst 36%, water, gebakken kip 12% (kip, dextrose, zetmeel, zout), PINDAnoten pasta, ketjap manis 4% (suikerstroop, soja saus (water, SOJABONEN, geroosterde TARWE, moutextract (GERST)), azijn, rode wijnextract, gistextract), omelet (EI, water, koolzaadolie, zetmeel, zout, geconcentreerd citroensap), prei, rode paprika, witte kool, zonnebloemolie, uien, lente ui, soja saus (water, SOJABONEN, TARWE, zout, alcohol), suiker, tomatenconcentraat, groentebouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), sambal (rode chilli, zout), zetmeel, kruiden, kandijstroop, kleurstof: ammoniakkaramel, zout, knoflook, specerijenmix (zout, suiker, knoflook, uien, spinazie, specerijen), uienpoeder, gember, specerijen.
Allergenen
- Gluten - Eieren - Aardnoten - Soja - Selderij
Voedingswaarden (per 100 gram)
- Energie701 KJ (167 kcal)
- Vet6,7 gram
- Waarvan verzadigd1,0 gram
- Koolhydraten19,6 gram
- Waarvan suikers 4,0 gram
- Vezels1,0 gram
- Eiwitten6,4 gram
- Natrium0,47 gram
- Zout1,17 gram
Bereiding
Stap 1
Haal de maaltijd uit de vriezer en prik een aantal gaatjes in de folie. Dit helpt de stoom te ontsnappen en zorgt voor gelijkmatige verwarming.
Stap 2
Plaats de maaltijd in de magnetron. Stel de magnetron in op een gemiddeld vermogen (ongeveer 600-800 watt) en verwarm gedurende 8-12 minuten. Dit kan variëren afhankelijk van het vermogen van je magnetron en de grootte van de maaltijd. Raadpleeg de verpakking voor specifieke instructies.
Stap 3
Nadat de verwarming is voltooid, voorzichtig de hete verpakking uit de magnetron halen (gebruik ovenhandschoenen of een handdoek om je handen te beschermen).
Stap 4
Schep de inhoud voorzichtig op een bord en zorg ervoor dat alle delen van de maaltijd goed verspreid zijn.
Stap 5
Laat het een minuutje afkoelen voordat je ervan geniet. Eet smakelijk!





