Ingredienten
Rijst gekookt 49%, water, ROOM, boschampignonmix 4% (eekhoorntjesbrood, bruine ringboleet en/of melkboleet, oesterzwam, zwarte champignons), uien, zonnebloemolie, BOTER, volleMELKpoeder, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, groentebouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen ), knoflook, citroensap uit sapconcentraat, zout, kruiden en specerijen.
Allergenen
- Gluten - Melk - Lactose - Selderij
Voedingswaarden (per 100 gram)
- Energie595 KJ (142 kcal)
- Vet6,2 gram
- Waarvan verzadigd2,9 gram
- Koolhydraten18,9 gram
- Waarvan suikers 0,8 gram
- Vezels0,7 gram
- Eiwitten2,3 gram
- Natrium0,18 gram
- Zout0,45 gram
Bereiding
Stap 1
Haal de maaltijd uit de vriezer en prik een aantal gaatjes in de folie. Dit helpt de stoom te ontsnappen en zorgt voor gelijkmatige verwarming.
Stap 2
Plaats de maaltijd in de magnetron. Stel de magnetron in op een gemiddeld vermogen (ongeveer 600-800 watt) en verwarm gedurende 8-12 minuten. Dit kan variƫren afhankelijk van het vermogen van je magnetron en de grootte van de maaltijd. Raadpleeg de verpakking voor specifieke instructies.
Stap 3
Nadat de verwarming is voltooid, voorzichtig de hete verpakking uit de magnetron halen (gebruik ovenhandschoenen of een handdoek om je handen te beschermen).
Stap 4
Schep de inhoud voorzichtig op een bord en zorg ervoor dat alle delen van de maaltijd goed verspreid zijn.
Stap 5
Laat het een minuutje afkoelen voordat je ervan geniet. Eet smakelijk!