voor 16:00 uur besteld = morgen in huis max 48 uur
  Klantenservice: 085 01 63 33 1

Vegetarische maaltijden

Romige Italiaanse risotto met bospaddenstoelen

  • 510 gram

6.90

- +

Ingredienten

Rijst gekookt 49%, water, ROOM, boschampignonmix 4% (eekhoorntjesbrood, bruine ringboleet en/of melkboleet, oesterzwam, zwarte champignons), uien, zonnebloemolie, BOTER, volleMELKpoeder, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, groentebouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen ), knoflook, citroensap uit sapconcentraat, zout, kruiden en specerijen.

Allergenen

- Gluten - Melk - Lactose - Selderij

Voedingswaarden (per 100 gram)

  • Energie595 KJ (142 kcal)
  • Vet6,2 gram
  • Waarvan verzadigd2,9 gram
  • Koolhydraten18,9 gram
  • Waarvan suikers 0,8 gram
  • Vezels0,7 gram
  • Eiwitten2,3 gram
  • Natrium0,18 gram
  • Zout0,45 gram

Bereiding

Stap 1

Haal de maaltijd uit de vriezer en prik een aantal gaatjes in de folie. Dit helpt de stoom te ontsnappen en zorgt voor gelijkmatige verwarming.

Stap 2

Plaats de maaltijd in de magnetron. Stel de magnetron in op een gemiddeld vermogen (ongeveer 600-800 watt) en verwarm gedurende 8-12 minuten. Dit kan variƫren afhankelijk van het vermogen van je magnetron en de grootte van de maaltijd. Raadpleeg de verpakking voor specifieke instructies.

Stap 3

Nadat de verwarming is voltooid, voorzichtig de hete verpakking uit de magnetron halen (gebruik ovenhandschoenen of een handdoek om je handen te beschermen).

Stap 4

Schep de inhoud voorzichtig op een bord en zorg ervoor dat alle delen van de maaltijd goed verspreid zijn.

Stap 5

Laat het een minuutje afkoelen voordat je ervan geniet. Eet smakelijk!

Trending maaltijden

Bekijk het assortiment